["error","An access token is required to request this resource."]
1 year ago
Foto's uit het bericht van Badmintonclub Goirle

Wat is er goed gespeeld vanavond, getuige de rode hoofden. In totaal zijn er 92 partijen gespeeld en dat heeft de volgende winnaars opgeleverd:
Poule A
1e prijs: Luuk
2e prijs: Timme
3e prijs: ... See more

1 year ago
Foto's uit het bericht van Badmintonclub Goirle

Vanavond speelt de jeugd van BC Goirle voor de 2e keer Clubkampioenschappen. 32 kinderen hadden zich opgegeven, een heel mooi aantal. En wat doen ze hun best👍🏼.

Ballonbadminton

Met de Indiaca

Foto's uit het bericht van Badmintonclub Goirle

Hartelijk dank aan onze sponsoren Root Events en de Kleine Wereld. Dankzij hen hebben we weer een leuke zwarte pietentraining kunnen geven.

Foto's uit het bericht van Badmintonclub Goirle

Vanavond kreeg de jeugd van BC Goirle bezoek van drie zwarte pieten. Zij verzorgden een passende warming-up met natuurlijk aan het eind een shuttle die in de schoorsteen moest. Vervolgens hebben we ... See more

2 years ago

Goirle levert 2 Brabantse kampioenen badminton!!

Goirle is een broedplaats voor topsporters. Een illuster rijtje topsporters deed zijn eerste schreden op het topsportpad bij onze Goirlese ... See more

2 years ago

Vanavond heeft team BC Goirle 1 wederom met 5-3 gewonnen. Vorige week speelden ze tegen BC Veghel, vandaag tegen BC Tilburg. Benieuwd of we volgende week tegen BC Budel deze trend kunnen ... See more

2 years ago

We hebben nog een aantal loten over. Wie helpt ons en wil er nog 1 kopen? Slechts €3 per stuk. 13 december kun je zien of je prijs hebt.

Foto's uit het bericht van Badmintonclub Goirle

Vandaag is de eerste training speciaal voor Sjors Sportief. 18 kinderen hebben zich aangemeld en ze hebben er zin in. we beginnen natuurlijk met de warming-up van Eeke.

« 2 of 6 »