Recreatie

De meeste leden van BC Goirle spelen op recreatief niveau. Bij de vereniging zijn er allerlei mogelijkheden om recreatief te badmintonnen. Iedere woensdagavond en maandagochtend kan elk recreantlid, vanaf 18 jaar bij ons terecht om gezellig met elkaar te badmintonnen. Zowel voor de gevorderde spelers als de beginnende spelers is er voldoende mogelijkheid om te spelen. Er kan “gezellig” tegen een shuttletje geslagen worden, maar als je je techniek en tactiek wilt verbeteren, dan is er ook de mogelijkheid voor het volgen van trainingen.

Woensdag / Sporthal De Haspel

Op woensdag spelen we van 20:00 tot 22.00 uur. Met een afwisselend systeem delen twee leden de wedstrijden in tot 22.00 uur. Het indeelreglement is via onderstaande link te downloaden. Op het bord in de zaal hangt ook het indeelschema (wie deelt wanneer in).
Indeelrichtlijnen

Voor vragen kun je terecht bij: Arnold van Zundert, tel: 06-40406151 of e-mail: arvazu@home.nl

Maandagochtend / Sporthal De Vendelier

Op maandagochtend spelen de recreanten, die het daarvoor specifieke lidmaatschap zijn aangegaan van 09:30 tot 11:15 uur. In principe staat dit lidmaatschap open voor iedereen vanaf 18-jarige leeftijd. In de praktijk leidt het tijdstip, waarop gespeeld wordt ertoe, dat het hier overwegend wat oudere spelers betreft.

Voor vragen kun je terecht bij: Jan van Eijck, tel: 013-4632536 / 06-38465425 of e-mail: j.vaneijck@home.nl

Gezelligheidswedstrijden/midweekcompetitie

Het is mogelijk om competitie te spelen. Meer uitleg

Vragen

Heeft u interesse, neem dan contact op met de secretaris of loop eens binnen tijdens een van de speelavonden, via de pagina lid worden kunt u rechtstreeks inschrijven.

Voor vragen kun je terecht bij: Arnold van Zundert, tel: 06-40406151 of e-mail: arvazu@home.nl