ClubTenue

Clubtenue

–       Het huidige clubtenue van onze vereniging bestaat:

• een zwart T-shirt (jeugd) met in het witte opdruk : “B.C. Goirle” op de voorzijde en de voornaam van de eigenaar op de rug.
  • een zwart T-shirt of polo (senioren) met gele opdruk : “B.C. Goirle” op de voorzijde en de voornaam van de eigenaar op de rug
  • een zwart sportbroek of rok

De shirts kunnen besteld worden door inschrijving op de bestellijst, die op het infobord in De Haspel hangt (zie daar voor verder gegevens). Voor een sportbroek of rok kun je in een sportzaak terecht.

–       Conform voorschrift van Badminton Nederland (de landelijke bond) spelen alle competitiespelers tijdens de wedstrijden in teamkleding.

Nieuwe shirts BC Goirle

Onze huidige shirts zijn niet meer leverbaar. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goed en betaalbaar alternatief.
De basiskleur blijft zwart met aan de voorzijde het logo en tekst “BC Goirle”, op de achterzijde kun je je voornaam laten drukken. Voor de jeugd zal de bedrukking wit zijn, voor volwassenen is dit geel.
Kosten, inclusief voornaam, zijn voor de jeugd € 10 per shirt (zonder kraag) en voor volwassenen € 12 (met kraag). De shirts zijn goed ademend en snel drogend.
Competitiespelers zijn verplicht om in éénzelfde tenue te spelen, voor overige spelers is aanschaf vrijwillig, echter het ziet er natuurlijk fantastisch uit als we met z’n allen met trots dit shirt gaan dragen.

De shirts kunnen met vermelding van de benodigde maat besteld worden via de bestellijst op het mededelingenbord in de zaal. Uiterste besteldatum : 30 september. In september proberen we voor de volwassenen op de woensdagavond een aantal shirts om te passen klaar leggen.
Bestelling door de vereniging bij de leverancier vindt plaats na ontvangst van de betaling op onze IBAN NL 27ABNA0428130623. Eén en ander wordt gecoördineerd door Jan van Eijck.