Recreatie

De meeste leden van BC Goirle spelen op recreatief niveau. Bij de vereniging zijn er allerlei mogelijkheden om recreatief te badmintonnen. Iedere woensdagavond en maandagochtend kan elk recreantlid, vanaf 18 jaar bij ons terecht om gezellig met elkaar te badmintonnen. Zowel voor de gevorderde spelers als de beginnende spelers is er voldoende mogelijkheid om te spelen. Er kan “gezellig” tegen een shuttletje geslagen worden, maar als je je techniek en tactiek wilt verbeteren, dan is er ook de mogelijkheid voor het volgen van trainingen.

Woensdag

Op woensdag spelen we van 20.00 tot 22.30 uur. Met een afwisselend systeem deelt een van de leden de wedstrijden in tot 22.00 uur. Het indeelreglement is via onderstaande link te downloaden. Op het bord in de zaal hangt ook het indeelschema.
Indeelrichtlijnen

Voor vragen kun je terecht bij: Tim Lemmens, tel: 06-20960057 of e-mail: greyfoxx+bad@gmail.com

Maandagochtend / Sporthal De Vendelier

Op maandagochtend spelen de recreanten, die het daarvoor specifieke lidmaatschap zijn aangegaan. In principe staat dit lidmaatschap open voor iedereen vanaf 18-jarige leeftijd. In de praktijk leidt het tijdstip, waarop gespeeld wordt ertoe, dat het hier overwegend wat oudere spelers betreft.

Voorlopig is voor deze aktiviteit een ledenstop van toepassing. Voor vragen kun je terecht bij: Jan van Eijck, tel: 013-4632536 of e-mail: j.vaneijck@home.nl

Gezelligheidswedstrijden/midweekcompetitie

Het is mogelijk om competitie te spelen. Meer uitleg

Interesse?
Inschrijf formulier

Heeft u interesse, neem dan contact op met de secretaris of loop eens binnen tijdens een van de speelavonden.

Voor vragen kun je terecht bij: Tim Lemmens, 06-20960057, e-mail : greyfoxx+bad@gmail.com