Competitie

Voor de spelers die het uitdagend vinden om hun prestaties onderling te meten, bestaat de mogelijkheid om copetitie te spelen. Als je competitie speelt, ontmoet je spelers van andere verenigingen en speel je gedurende het seizoen doorgaans tegen elk team een keer thuis en een keer uit. Er zijn verschillde competites waaraan je kunt deelnemen.

Bondscompetitie

De wedstrijden van bondscompetite worden in het weekend gespeeld, meestal op zondagochtend. Een team bestaat uit minimaal vier personen; twee dames en twee heren. Een wedstrijd bestaat uit acht wedstrijden. Elk teamlid speelt een enkel en daarnaast worden nog een herendubbel, een damesdubbel en twee mix partijen gespeeld. Er wordt gespeeld in verschillende klasses, zodat je spelers van gelijke stertke tegenkomt. Een poule bestaat doorgaans uit acht teams. In het seizoen dat loopt van september tot januari, speel je dan dus 14 wedstrijden.

Midweekcompetitie

De midweekcompetitie is een copetittie voor de recreatieve spelers. Alhoewel het speelniveua in de midweekcompetitie niet per definitie lager ligt dan in de bondscompetitie, draait het hier met name om gezelligheid. De wedstrijden worden gespeeld op de reguliere speelavond van de thuisspelende partij. Meestal bestaat een poule uit 7 teams en de wedstrijden worden door het gehele seizoen ingepland. Na afloop wordt er meestal nog wat gedronken in de bar.

Mini-competitie

Voor de aller jongste spelers is er de mini-competitie. Tijdens deze competitie speel je tegen jeugdleden van verenigingen uit de buurt. De wedstrijden worden gespeeld op de reguliere speelavond van de thuisspelende partij. Deze competitie loopt van januari tot juni en elk jeugdlid kan hier vrijblijvend aan deelnemen.